sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hyvää nimipäivää Helle!

Tänään vietettiin Natiaisen Baby Bornin Hellen nimipäivää. Luojan kiitos jäbä ei ole liian äijämäinen ainakaan vielä ja tuo kalju nukke on hänelle aika tärkeä. Välillä sitä hoidetaan oikein urakalla <3

Alunperin nuken tullessa taloon muistaakseni viime jouluna se nimettiin Pelleksi (ei aavistustakaan, mikä tai mitä oli tämän ensimmäisen nimivalinnan takana). Sanoin varovasti, että 'kuule näyttää siltä, että hän on kyllä tyttö', jolloin Natiainen totesi, että 'no se on sitten Helle'.



Tämänpäiväisen nimipäivän kunniaksi Helle sai ylleen isotädin Natiaiselle ostaman potkupuvun (tuo sininen; oli muuten kokoa 44! Onkohan Ruotsissa vauvat jotenkin pienempiä?!). Neuleen olen Natiaisen toiveesta joskus neulonut, Hellellä kun oli meille tullessaan ainoastaan hihaton paita, shortsit ja pelastusliivit päällä. Kyseessä on siis uimari-Baby ja mukana tuli myös joku hemmetin muovivene tai vastaava. Pipo on tehty Natiaisen vanhasta villasukasta; leikkasin varren irti ja sidoin sen vaaleanpunaisella langalla. Eilen lisäsin pipoon vielä nuo solmimisnyörit, kun pipo tuppasi aina luiskahtamaan kahljusta päästä pois. Kyl maar hänen ny kelpaa!

Palkkapäivän innoittamana tein viikonloppuna muutamia kosmetiikkahankintoja. En tiedä, kiinnostavatko ne ketään, mutta jotenkin itsellä on nyt hirmuinen kosmetiikkabuumi meneillään. Tässä todistusaineistoa viikonlopun hankinnoista (pahoittelen jälleen kerran kuvanlaatua; ihan hirveitä värieroja näissä kuvissa…nyyh!)



Ihastuin puolisen vuotta sitten V10 Plus -apteekkisarjaan. Aluksi kokeilin sarjan tehokosteuttavaa hyaluroniseerumia ja sitä onkin tässä tämän vuoden aikana kulunut 2 pientä (10 ml) ja yksi iso (30 ml) pipettipullo. Kesällä käytin lisäksi pullollisen palkittua Biocell-antiage-seerumia. Tällä kertaa päätin ottaa testiin tuon vihreän pullon; keramidiseerumin sanotaan vahvistavan ihon kerroksia ja korjaavan jo syntyneitä vaurioita (eli siis ryppyjä, toim.huom.). Tämä eliksiiri sopii erityisesti punoittavalle, herkälle ja kuivalle iholle. Para mí, gracias! Seerumin lisäksi ostin jo kolmannen tuubin Water Base Peeling -kuorintageeliä (yläkuvassa). Kannattaa kokeilla; on tosi jännä, vesimäinen tuote. Saara Sarvaskin tätä näkyy fanittavan. Kolmantena vaan ei vähäisimpänä ostin minulle aiemmin tuntemattoman Okinawa Deep Sea Water Mask -naamion (iso 500 ml:n tuubi; yläkuvassa). Koostumus on geelimäinen ja ainakin minun ihoni hörppää aineen ihan hetkessä. Parina iltana olen nyt kokeillut ja hyvältä tuntuu.

Lisäksi ostin aiemmin loppuunkäyttämäni Youngbloodin Mineral Primerin tilalle Nivean Express Hydration Primerin. Kuivalle iholle tarkoitettu vaaleanpunakantiseen purkkiin pakattu aine toimi ainakin tänään erinomaisesti; kuivia kohtia ei esiintynyt eikä meikki kerääntynyt leualle. Jäämme odottamaan laajempaa tutkimusta aiheesta. Osittain olen skeptinen, mutta jotenkin sitä vaan aina toivoo, että kunpa tämä tai tuo aine olisi sellainen, ettei ihoni enempää kuivuisi. Sen jälkeen, kun ihoni meni tosi kurjaan kuntoon Lancomen seerumia kokeiltuani, olen ollut tosi varovainen uusien merkkien kanssa. Youngblood ja Sensai toimivat ja nyt viime aikoina siis myös tuo V10 Plus. Vichyä olen käyttänyt jo vuosia, mutta se on nyt puhdistusmaitoa lukuunottamatta jäähyllä.


Kicksillä oli tarjouksessa kauan himoitsemani Diorin Iconic Overcurl -ripsiväri, joka viimeksi laivalla käydessäni oli harmillisesti loppu. Kicksin pakettiin sisältyi ripsarin lisäksi ihana pikkuruinen 5 Couleurs -luomiväripaletti. Sävy näkyy olevan 254 Bleu de Paris. Enpä hoksannutkaan ottaa kuvaa sen paremmin paletin sisällöstä kuin omasta tämänpäiväisestä silmämeikistä, jonka väsäsin näitä edellämainittuja tuotteita käyttäen. Ripsari on tosi kiva; harja tuntuu oikeasti vähän taivuttavan ripsiä ja väri on sävyltään Over Black. Ylimustaa!!

Diorien kanssa samaan kuvaan lykkäsin saamani tuoksunäytteen. Olen ihan huumaantunut tuosta Armanin Sí-tuoksusta! Tosi ihqu. Aika jännä juttu, että yksi kaikkien aikojen lempituoksuistani on Armanin She. Onkohan näissä jotain muutakin yhteistä kun Big A?

Apropo. Olen ollut tosi tyytyväinen joskus vuosi sitten ostamaani Babylissin ionisoivaan rotaatiokihartimeen. Kyseessä on ilmakiharrin, jolla voi kuivata hiukset oikeastaan ihan kokonaan. Noista keskellä olevista napeista painamalla kiharrinosa pyörii haluttuun suuntaan eli tavallaan laite föönaa hiukset samalla kertaa. Hiuksista tulee myös tosi sileät ja silkkiset. Harmi vaan, että masiina teki männäviikolla tenkkapoon; tarkemmin sanottuna lopetti pyörimisen tykkänään. Ilma kyllä kulkee edelleen eli sikäli laite toimii, mutta kun pyörimistä ei tapahdu, niin eipä tapahdu sitä föönaustakaan. Ajattelin kunnianhimoisesti purkaa rakkineen ja katsoa, saanko sen korjattua, mutta eihän siinä ollut ensimmäistäkään ruuvia näkösällä, jonka olisi voinut avata! Näyttää olevan kertakäyttöinen laite :( Aika harmittavaa.









Tähän loppuun livautan pienen tiiserikuvan tekeillään olevasta neuleesta. Innostuin Kalastajan Vaimon blogissa näkemästäni ChillNorwayn iiiiihanasta bling-neuletakista siinä määrin, että rupesin kunnianhimoisesti neulomaan jotain vastaavaa. Neulepinta on vähän "bukleemainen" ja idea on vaihtaa lankaa suunnilleen joka kerroksella. Valitettavasti kuvassa ei näy yhtään se blingbling, mutta yksi langoista on ohut musta paljettilanka ja lisäksi kultalametta sisältävää Hile-lankaa on mukana peräti kolme eri väriä. Laskujeni mukaan tässä neuletyössä on käytössä seitsemän (7) eri lankaa, joita käyttelen summanmutikassa. Työ näyttää ihanalta, mutta on pakko myöntää, että se on nyt seissyt muutaman illan tekemättömänä, koska kainaloista ylöspäin on melko haasteellista saada kerralla oikean kokoinen ja näköinen neule. Olen kirjannut kerrokset ylös puhelimeen, jotta muistan käyttää toisen puolen osiossa lankoja samassa järjestyksessä. Raportoin työn etenemisestä.

Eipä tässä sitten oikeastaan muuta kuin kauneusunille mars. Tänä aamuna meikäläinen nukkui jopa puoli kasiin (eli kesäaikaa puoli ysiin). Aivan tavatonta minulle!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti